Pages

12 Aralık 2013

121213

Gün 12. Sevdiğiniz birini bir karaktere çevirin ve onun hakkında yazın.

Üniversite ikinci sınıftaydım. Çok "cool" bir "gang"in üyesiydim; Gürkan-eren-haktan ve dönem dönem Kocaeli'den bize katılan Berre. Seneler bizi ayri koselere firlatmis olsa da donup universite yillarima baktigimda hep suratimda eblek bir siritma ile andigim hatiralarim oldu bu donemde. Beraber sinemaya gider, yemek -iskembecide!- yer, buzpateninde sakatlanır, nargile tüttürür, tavla/ tabu vs oynar, okazyonel olarak da aile ziyaretlerine giderdik. O dönem deli gibi de anime izlerdik; Naruto!

Hepimiz Naruto'dan bir karakterdik. 

Misalen Sasuke-sama'mız vardı, arada sırada kendini Orochimaru zanneden! Sonra Sakura-chan vardı ve elbette Ero-Sennin (Jiraiya). 

Naruto'nun konusunu merak edenler acip wikipediadan baksinlar bir zahmet. Benim gozumde Naruto haylaz ama ustun zekali birinin, Sasuke ukala otesi lakin cok caliskan birinin, Sakura yetenekli ama kendine tam anlamiyla guvenemeyen birinin, Jiraiya da herseyi bilen ama tembellikten olen birinin cizgide hayat bulmus karsiliklariydi. Belki dogru belki yanlis... Karakterler de eglenceliydi, anime de, o seneler de...

0 Yorum:

Yorum Gönder