Pages

03 Mart 2005

020305

bugun otopsideydik.
kurban bu satirin altinda gizli.
daha dun gece raki-balik alemi yapiyormus.

eve donerken, otobuste pencerenin ust kismindan baktim disariya. once binalar, bulutlar, sonra bir ust gecit ve yayalar. sonra uyudum. hava bozuldu.

akbilim bozuldu.

moralim de.

bazen soruyorum; birseyler de iyi gidecek mi?

4 Yorum:

Unknown dedi ki...

Babam dediydi Ankara'ya gitmeden önce; oğlum zam geliyor Rakı'ya, Yeni Rakı almayasın sakın, sahtesini yapacaklar şimdi onun, Efe Rakı tüketesin ziyadesiyle; hem ağzı bilyeli şişesi var, hem de az bulunduğundan kimse yapmaz onun taklidini.

zeyra dedi ki...

belki bazen iyi şeyler olmak için, kötü şeylerin geçmesini bekliyordur. yani bu elini kestiğinde önce acın diner,yaran kapanır,sonra yeni deri oluşur ya onun gibi bir şey olabilir. hey küçük kız bozma moralini,herşey senin masalının bir parçası...

Galewolf dedi ki...

Ağacı nem, yiğidi gam devirirmiş. Dışarı çıktığım her gün gökyüzüne bakıyorum bu gün de başımıza çökmedi diye şükrediyorum. Güzel günler bizi bekliyor diye yalan söylemek mizacıma aykırı ama en azından beim haricimde herkes için bir umut vardır. Ayrıca nedir bu önceden tanışıklık olayı ben cidden hatırlamıyorum ya kesin belamı bulacağım. ajadha@yahoo.com her türlü msn muhabbetleri için tek adres belirtirim.

fatima dedi ki...

guya, bu aksam eve getireceklerdi tamir olmus akbilimi. hala daha tam basiyorum. boyumu 2 ile carpsak tam etmez ki. bu haksizlik!

Yorum Gönder