Pages

26 Aralık 2004

251204

dun, her uyumadigim her saat icin gozlerimin etrafinda mor renk skalasinda tonaj farki yapan 24 halka ile dolasip, bir de sinavdan sonra ders dinleyip, alisveris*e gidip, yemek yiyip, sinemaya girdigimi (sarah michelle gellar aski dahi o filmi guzel kilamadi, hatta bir ara kalabalik eden goz cevresi halkalarim sikistirma yapti ve az daha uyuyakaliyordum. senseiyi dinlemeliydin cekirge.) sonra da eve gelip sizdigimi soylersem sasirmazsiniz sanirim.

karin agrisiyla uyandim ve nedense tedavi sinavinda cikan sorulari kontrol edesim geldi. bu islem; karnima giren agrilarin siddetini arttirmaktan baska pek birsey yapmadi. agri kesici alip tekrar yattim.

simdi kafami kurcalayan bir hadise var. oyle bir kiz dusunun ki hergun okula gidiyor ve dersleri 8'de basliyor. ancak evi o kadar uzak ki 6:30'da evden cikmak zorunda. 5:45 gibi uyaniyor. sinav donemlerinde uyku da uyuyamiyor hatta.
derken kizin okudugu bolumden bir ust donemden bir arkadasi "yanim bosaldi, ev arkadasi ariyorum." diyor. ev okula 5 dklik mesafede, nisantasinda, 4ncu katta, 2+1, isinma problemi yok ve kisiye dusen pay, elektrik-su vs de dahil 300 milyon. tek sorun, ertesi sene de kalinacagi icin yazin da bu meblagin odenmeye devam etmesi gerekliligi. aileye kulfet kisacasi.
aile ise "sen bilirsin, yolu ceken de sensin ama buradaki rahati hicbir yerde bulamazsin" diyor. evet bulamam. aman "bulamaz" diyecektim :P
simdi siz olsaniz ne yaparsiniz? haftalik 18 saate yakin zaman kaybini ve yorgunlugu dusunup, tasinir misiniz? yoksa aileme cok buyuk kulfet olacagim, hem pc'm de dsl'im de evde diyip, evde kalmaya devam mi edersiniz?


* alisveriste aradigimi bulamadim. lutfen elinde 2nci el caranza'si olan varsa 80$a kadar fiyat bicebilirsiniz, verecegim. bana acilen gerekiyor o kitap. kahrolsun nobel kitap evi! her ay sobotta bas, getir; e caranza nerede??? nerede periodontoloji kitaplari? nerede bu kitapevleri? nerede bu millet? nerede bu devlet?

4 Yorum:

Galewolf dedi ki...

Ben çok yorgun bir insanım. Ailelerimize görünür ya da görünmez külfetlerimiz ne yazık ki tahminimizden fazla çıkar, bu durumda biraz daha vicdan azabı çekip fiziksel eziyetten kurtulmayı tavisye edebilirim.

Corto olsa ne yapardı diye soruyorum kendime. Sanırım kahvesini içip karşısındaki siyah saçlı, beyaz tenli (hep öylelerini sevmiştir zaten) kıza derin derin bakıp yoluna devam ederdi. Ben de öyle yapmalıyım, tek eksik maceraperest ruh, biraz cesaret ve siyah saçlı beyaz tenli yunan kızı.

Selj. dedi ki...

Aile evi gibisini bir daha asla bulamazsın...

fatima dedi ki...

gelismeleri yazmaya usendim ama acikcasi bu sene ben cikamayacagim zaten. ekstra kulfet olmasin. seneye ablam hastanelerden birine kapak atinca herseyin daha kolay olacagini dusunuyorum. eh tabi bir de sinifimi gecmem lazim.
aile evinden haberler nasildir selcütjüm.

esra can dedi ki...


anal seks

Yorum Gönder