Pages

07 Temmuz 2010

070710

Buradaki genel seçimler hakkında söylediklerimi hatırlıyor musunuz? Hiç şaşaalı değil, pankart yok, bayrak yok, dolaşan seçim otobüsü yok şeklinde... İşte bunun tam tersi bir seçim propagandası düşünün. Ne için mi? Okulun "social rep"i olmak için.. Resmi parti organizatörü yani!
Hummalı bir çalışma; asansörde, kütüphanede hatta tuvaletin kabininin iç kapısında bile karşınıza flyer olarak çıkıyordu. İranlıların meşhur bıçak dansını tüm partilere taşıyacağını söyleyen bir Morwa, acayip parti adamı olduğunu iddia eden İngiliz bir Marsh... Bildikleri bütün photoshop hünerlerini pankartlarda, bildikleri bütün edebiyat hünerlerini de rakiplerini hedef alan maillerde konuşturduktan sonra Amerikan aksanıyla konuşan Aly Vırani isimli Kenyalı bir çocuk -ki benim de öğrencim olmakta kendisi, 3ncü sınıftan- seçimleri kazandı.


Diğer öğrencim Morwa ise bence photoshop şampiyonuydu. Sağda solda elimde cep telefonunun kapanmayan "klik" sesiyle fotoğraf çekmeye utanmasaydım diğer pankartları da gönderebilirdim.

*Bu arada şafak atarsa Karaman*

2 Yorum:

murçe dedi ki...

yaaa... illere gecmis olmaniz ne kadar guzel :))

askerligin kose taslarindan biri bu, her gun soylenen, safak istanbulla beraber heyecana doruk yaptiran...

ay ay ay cok helecanli :))

fatima dedi ki...

Hehe aman Allah yaşatmasın böyle ztres..

İçli küftelerimden haber ver sen. Ve homecoming eventimden... Kim neler yapıyor, nerede ne zaman buluşuluyor. 1,5 ay kaldı ona göre! :P

Yorum Gönder