Pages

04 Nisan 2010

040410

Eveet.

Havaların kendince göster-ama-verme prosedürünü benimsediği şu günlerde parklar ve bahçeler, benim gibi kararsız adamlarla dolmuş vaziyette. Kimileri flip-floplarıyla, kimileriyse ugg larıyla ortama renk katmaktaydı.

Parklar malumunuz geniş. Burada adam başına en az 127 metrekare park ve bahçe alanı düşüyor. Emin olun, o kadar apartman dairesi düşmüyor. Dolayısıyla ipini koparan bu parklara çeşitli etkinlikler yapmaya gidiyor. Misalen;

Bu amcalar, geçen postlardan birinde bahsettiğim üzere "rugby" oynuyorlar... zannetmeyin! Bu amcalar, amerikan futbolu oynuyorlar. Bana sorsanız tabi uzaktan bakınca hepsi aynı. Sanırım amerikan futbolunun yere yatıp yuvarlanma kısmından oldukça zevk alıyorlar. Çünkü buralar oldukça çamurlu. Nikita, o kadar çamurun çamaşır makinasını bozacağını, bu sebeple önce hortumla bu adamları yıkamak gerektiğiniz savunuyor. Katılıyorum.

Sonra bir de kriket oynayan şu grup vardı. İşin ilginci, kriketin atasporu olduğu İngiltere'nin muhterem vatandaşları amerikan futbolu oynarken, pakistandan gelmiş abiler ellerinde kriket sopalarıylan sahalarda cirit atmaktalardı! Şimdi diyeceksiniz futbol oynayan yok muydu. Allah inandırsın, birkaç kız bir topun peşinde koşturuyorlardı ama oynadıkları tam olarak neydi çözemedim. Sanırım futbol oynuyorlardı. Genel olarak parkta ragbi, amerikan futbolu, kriket, tenis ve hatta curling derrmişim, yok tabi kürek çekme diyecektim gani gani gerçekleşirken futbol oynayan kısmın 6 kişiyi bulamaması bana gene iki evvelki postumu düşündürdü. Is football really for pussies?

Ha son olarak bir de egzersiz direkleri diye hadiseler var burada. Gezerken merak edip yanınızda arzı endam eden bu direkleri yakından incelerseniz herbirinde birkaç farklı egzersiz görebilirsiniz. Misalen şekilde "isometric squad" ve "achilles stretch" yapabilmek için çalışan bir çift görmektesiniz. Isometric squad pozisyonunda poz vermekte olan Nikita şekilde "hadi çabuk çek, düşmek üzereyim" demekle meşguldü mesela.


İkinci hareketi yapan Kiddo ise şekilden de anlaşılabileceği üzere hareketi yaparken, tüm çakralarını açmış, üstün güçlerden destek almakla meşgul. Son hareket "stretch kick" idi ve bacağı neredeyse kafa hizasına kaldırmayı içerdiği için elbette yalan oldu. Bu arada galliler strecth kelimesini strecht olarak yazmışlar, o da dikkatimizden kaçmadı değil. Aklımıza hemen egzos, ekzost, eksos tamiri yapan dükkanlar geldi.

Ve bitirmek gerekirse, evet, Nikita'm bana çok güzel bir süpriz yaptı. Ben bunları yazarken sol yanımdan "Bu kadar uzun yazıyı kim okuyacak! Sen yazmasan ben okumama mesela" diyor.

Rıdvan "gol" diyor.

3 Yorum:

n.nahnu dedi ki...

ben okudum. ayrıca yazının süprizi sonunda imiş :)

berr dedi ki...

nikita kiymeti bilinesi bi insan, nikita loves you kiddo.

murçe dedi ki...

ben de okudum... hatta hepsini okuyorum mutemadiyen :)

yaaa... nikitanin gelisi burda hepimizi sevince bogdu anlasilan. sanki benim cok istedigim bir sey gerceklesmis gibi oldu :)

12 points goes to nikitaaaa :)

Yorum Gönder