Pages

16 Mart 2010

160310

Ulan gazı verdiniz, "Aslansın kaplansın oo 4 ingilizin mi hakkından gelemeyeceksin" diye. Gelemiyorum.

Dün gece bir arkadaşlarının doğumgününü kutlayacaklarmış. Gene haftaiçi/ortası ayırmadan açtılar müziğin sesini parti yapıyorlar. Gittim dedim "Değiştirin şu kolonların yerini, yatağım zıplıyor." "Zaten erken bitircez" dediler.

"Saat 10:45 e kadar bekleyeceğim. Sonra hala devam ederse güvenliği arayacağım" dedim kendi kendime. Ice cold Grave'in son yüz sayfasını okuduktan ve bir çoğunda okuduğumu -zihnime aktaramayacak kadar gürültü olduğu için- anlayamadıktan sonra saatin 10:45 olduğunu farkettim. Şeküritiyi (burda öyle diyolar security ye)aradım. İcabına bakın dedim gürültünün.

Şeküriti 10 dk'ya geldi. Çok hızlılar!? Adamlara biraz daha sessiz olun deyip gitti. Aman Allah'ım. Ondan sonraki tantana görülmeye değer. Adamlar küfretmeye başladı. Tiplerden teki benim odaya yürüyor, kızlar tutmaya çalışıyor, yapma etme diye. Kapıma vurmaya başladı. Elin sarhoş ingiliziyle uğraşmayacağım için bakmadım tabi ki. 5 dk haşin bir şekilde çaldıktan sonra bastı gitti küfrederek.

Sonra kızlardan biri kapının arkasından özür dilemeye başladı. Biz aslında 10 kat daha fazla gürültü yapardık eskiden, seni düşündüğümüzden kıstık sesi ama özür dileriz zart zurt...

Benim bu bok çukurundan kurtulmam lazım. Yoksa bunlar benden kurtulmak için bir bokluk yapacaklar. Hiç hoş olmayacak.

2 Yorum:

murçe dedi ki...

fatimacim boyle durumlarda ilk kural totoyu kollamaktir :)

eger şeküritinin sessiz olun demekten baska bır çözümü yoksa umuyorum senın kalacak başka bir yer bulmak gibi bir çözümün olabilir.

gürültüyle verim ters, sinir dogru orantılıdır :)

geçmiş olsun :)

Unknown dedi ki...

Hay Allah durum çözüleceğine daha da kötüleşiyor. Bir sonraki post'u da okudum gerçi. Okuldakilere şikayet etmek iyi bir fikirmiş, ne de olsa okulun yurdu değil mi? Neden benim aklıma gelmedi ki böyle bir akıl vermek sana. :)

Gelişmelerden haberdar et, meraktayız.

Yorum Gönder