Pages

27 Şubat 2010

270210

Dün gece malum "friday night" idi. Burada friday night olunca hayat değişiyor. Herkes dışarıda. Aslında içeride... Publarda... Clublarda...

Ben de bir davetten dolayı dışarıdayım. Günlük otobüs biletimi almış, otobüsten otobüse koşturuyorum. Deja vu? Aslında şu göt kadar şehirde bile 5 km olmayan bir yolu anca 1 saatte gidebildim ya, ne diyeyim. Üzerimde bir lanet mi var nedir.

Otobüs durağında bir sonraki otobüsün gelmesine kaç dakika kaldığını boarddan takip ederken, bir yandan da burnumdan akan sümük bile donarken yanıma ingiliz bir hatun geldi. İlginçtir ki güzeldi de. (Genelin aksine dobiş değildi). Altında tayt, üstünde gömlek üzerine kısa ceket ayağında babetler. Ve elbette çorap morap yok. Lan dedim bu adamlar manyak mı? Yoksa alışık mı? Nasıl üşümüyor... Sonra gözüm kaydı hatunun kısa kollu kısa ceketinden uzanan koluna... Tüm kıllar havaya dikilmişti. Salak. Dedim.

Bir de burada etek giymiş her hatunun neden altlarına beyaz mus çorap giydiklerini merak ediyordum. Bugün birini yakınen gördüm. Meğer bacaklarının rengiymiş o. Upppss.


*Another rainy night - Queensryche*

1 Yorum:

murçe dedi ki...

bu gavur milletinin dogum kontrolden dolayi mi cocuklari olmuyo saniyosun. bilinc filan.

hayir!

adamlarin totolari donuyo sekil yapcaz diye, alttan aliyolar sogugu, ondan sonra bobrekler ususyunce, bebeleri de olmuyo.

sen icligini cikarma kuzucum :)

Yorum Gönder