Pages

24 Şubat 2010

240210

Eski postlarımdan birinde parkta ayakta sallanan bir çocuğa "çocukcuğum otur da öyle sallan" dediğimde çocuğun benden korktuğundan bahsetmiştim. Ve sanırım çocukları korkutacak yaşa geldiğimi söylemiştim.

Bugün flat-mate'lerime "şu müzik setinin sesini kısıp, mutfağın kapısını kapatmak çok da zor değil sanırım, di mi?" dedim. Yarım saat içinde herkes odasına kaçtı. İkisi kız, ikisi erkek 4 ingilizi korkutacak yaşa da mı geldim?

Böyle bir yaş var mı?

Yoksa sadece korkutucu muyum?

Yoksa bütün bunlar halüsi-hasüli-hasü...ktr.

*all this pain is an illusion*

5 Yorum:

rumeysa kiger dedi ki...

Yavrum bunun yas ile alakası yok. Biz kucukken de senden korkardik. Boyle agir bir cumle soyleyip, sonra gozlerini bugulandirip kollarini kavustururdun. O bakimdan Ingiliz bebelerinin odalarina kacmalarina sasirma. Ama kacsinlar zaten, mutfakta olduklari sırece ortaligi pisletiyorlar.

Temizlik isleri ne alemde? Senin daha bir titiz oldugunu anlayip sana ayak uydurma cabasi var mi?

fatima dedi ki...

Haha.
İngiliz erkekleri geldi, ortam değişti. Durum biraz enterasan. Yemek yapıyolar, bulaşık yıkıyolar, etrafı topluyolar felan. Kızlar mutfaga girince ben yaklaşmıyorum ama. Çok fena oluyor. Acayip pisler.

Ama onlara da girişte ayakkabı çıkartacağım zamanlar gelecektir :P

Aslında haftanın çoğunda zaten odaya anca 08.30 gibi felan geliyorum. Dün 11:00e kadar okuldaydım. Out of hours kavramı çok yaygın. Millet çok çalışıyor Rumeysa. Çok.

Nikita, senin ilk paragrafı okuyup yerlere yatmadıysa ne olayim. Ne olayim?

Vladivostox dedi ki...

evet, rumeysa o senin tanimladigin fatima durusunu cok iyi biliyorum! tum saydiklarinin uzerine bir de "burun deliklerini buyutmeyi" ekledin mi tamamdir. :)

fatima, ozledim be o sinirli bakislarini...

murçe dedi ki...

biz bunu yilliga da yazdik demek istiyorum :)

yirim seni :)

fatima dedi ki...

Öcü.

Yorum Gönder