Pages

12 Şubat 2007

120207

Tatile girdim gireli, ki sunun surasinda haftasonunu saymazsak bir gun oldu, kendimi uzaktan kumandaya teslim ettim. Gozlerim tam acik, yari acik, kapali ve hatta amuda kalkma pozisyonunda bile film izleyebiliyor ve dahasi altyazi okuyabiliyorum. Yine de bu amuda kalkma olayinda altyazi boyutlarinin da etkisi var, sasi bakinca sasiriyorum cok fena.

Bircok filmde oldugu gibi bugun de filmlerde “ee?” diyesim geldi. Yani tamam olay guzel, hersey hos felan ama ee? Filmlerin cogunun sonunda bir yigin soru isareti, bir yigin muallakta durum, ancak son sahnede gulup eglenerek ve dahasi (biz bunu evde cok sik yapariz degil mi) dans ederek yenilen bir aksam yemegi goruyoruz ve ekran karariyor.

V for Vendetta’da da boyle olmustum cok pis. V öldü. Peki ne oldu? Kaos?

Sanirim filmlerin sonlarini oradaki the end yazisiyla birakmayi beceremiyorum. Bunu yapinca cok mutlu kucuk bir velet olucam.

Bak aklima simdi birkac film daha geldi… Neyse.

Ben masallarin sonlarini da happily ever after yapamiyorum. Yani, anneannesini bir kurtun desilmis kanlar icindeki midesinden cikarken goren kirmizi baslikli kizin psikolojisi ne olur allah askina? Kurtun mide asitleriyle yanmis yamulmus derisiyle oradan cikan bir anneanne… O sirin kucuk orman evinde kurtu paramparca eden oduncu felan. Oturup kurabiye yemislerdir kesin.

Su az yagisli tatil gununde bir adet heather nova ~ london rain yolluyorum, gerekli mercilere gitsin.

0 Yorum:

Yorum Gönder