Pages

16 Mart 2006

160306

Bizim okulun bazi kliniklerinde asiste puani diye bir olay var. Bu puani elde edebilmek icin ameliyata giren bir uzmanin yaninda, genelde hastanin yanagini ekarte etmek veya tukuruk emiciyle kan ve benzerini temizlemek gibi gorevler ustlenirsiniz. Sansliysaniz elinize enjektörü verip anesteziyi de yaptirirlar.

Iste bu kliniklerden birinde kahramaniniz Fatima kutsal pelerinini giymis -ki halk arasinda buna beyaz önlük deniyor- maskesini de takmis aynanin karsisinda üstünü basini duzeltiyordu. Derken iceri lübnan asilli uzman girdi. Dialog su sekilde gelisti (yari ingilizce, dörtte bir arapca, dörtte bir türkce);

uzman - fadima, tamam güzelsin ugrasma daha.
fatima - yok, sadece üstümü basimi düzeltiyordum.
uzman - evli olmasaydim kesinlikle seninle evlenirdim. hatta ikinci es olarak gelmeyi kabul edersen, teklifim hala gecerli!

ameliyat puanimi aldim sevgili heylüdülgörl okurlari. bir de evlenme teklifi :)

*yüzügün distasindan yapilabilme ihtimali beni korkutuyor*

5 Yorum:

yvainethefallen dedi ki...

son evlenme teklifimi durakta "yüzüme şampanya patlattığın geceleri nasıl unutursun o*******u" diye haykıran bir deliden almıştım bu yaz sonunda. en son geçtiğimiz gün de bizim eve doğru dönmüş, elini kolunu sallaya sallaya ve haykırarak bizim binayla konuşuyordu...

kader diyelim... belki bir gün bir deliye varmaktan, ya da kuma gitmekten fazlasına sahip olabiliriz 89 ahahahah...

fatima dedi ki...

Okulu bitirince ne yapacaksin diyenlere inatla "evlenip cocuk yapicam, kocamin ayaklarini yikicam" diyordum. Artik "kuma olucam" diye kestirip atabilirim sanirim. Sevdim bu olayi.

Ayrica, sayin erkek cocuk sahibi teyzeler, bana mutemadiyen okulu bitirince ne yapacaksin diye sormayin. Gozunuzde beni bu kadar mukemmel bir aday haline cevird,giniz icin mutesekkirim ancak benle ilgilendiginiz kadar cocugunuzla ilgilenseydiniz belki bir adam yaratabilirdiniz.

yvainethefallen dedi ki...

oooof fatımam fena damardan daldın: "...benle ilgilendiginiz kadar cocugunuzla ilgilenseydiniz belki bir adam yaratabilirdiniz."

aylak adam dedi ki...

ani olmuş biraz :) her erkeğin birden fazla eşle olmak gibi bir içgüdüsü vardır nedense ama ben tek eşlilikten yanayım yine de :)

Bulsara dedi ki...

Nick cave ararken size rastladım anlattıklarınızdan yola çıkınca diş hekimi olduğunuz belli olmakta. Sayfanızı baştan sona taradım bu arada F1 alakanızı da gördüm ama bi türlü nick cave e rastlayamadım sonradan fark ettim ki nick cave den 27 haziran 2005 de bahsetmişsiniz :) şimdi biraz arşivinizi tarayalım bakalım neler çıkacak.

Yorum Gönder