Pages

07 Ocak 2006

070106

Yas ortalamasi 65 olan protez kliniginden alnimin akiyla ayrilip üc kat yukariya cikip, üc jenerasyon asagiya inip, yas ortalamasi 6,5 olan veletler arasina karismamdan bu yana 3 hafta gecti. Olan biten birsey yok. Derslere giriyorum. Cikiyorum. Sonra yine giriyorum.

Mesela, gecenlerde powerpoint sunusu hazirlama zahmetine bile girmeyip, word dosyasindan scroll butonuyla asagiya inerek aynilarini okuyan bir hocanin dersini, yoklamada "eksik olmak" riskine ragmen boykot etmeye karar verdim. Disari ciktim, merdivenlerden indim. Kantine girdim orada bakindim. İcacici insanlar yoktu. Bahceye baktim, orada da yoktu. Restorana ciktim, orada da yoktu. Sırayla klinik katlarini dolandim. İnsanlara merhaba dedim. Nasilsin da dedim hatta. Bazilarini görmezden gelmek amaciyla cep telefonuma bakiyormus numarasi yaptim. Sonra derse girdim ve hoca yine scroll down yapiyordu.

Zeyra sana cok kizginim..!

1 Yorum:

zeyra dedi ki...

tatlım nerede hata yaptığımı bilmiyorum, derslere girmedim ve seni de kaçırdım okuldan; kendim sallamadım dersleri, ee sana da sallatmadım.
en iyi öğrenme uyku sırasında yapılıyormuş ya, girdiğimiz derslerde sen uyuklarken demek ki anlatılanları pekiştirdin...
sen bir de asistan ol, esas o zaman kızacakasın bana, sana "fatıma abla" derken euhue...

Yorum Gönder