Pages

06 Ağustos 2005

050805

Düsünün ki bir tropikal adaya düstünüz. Günlerdir bogazinizdan gecen tek sey "hindistan cevizi". Ve derken gökten bir derin dondurucu düsüyor. Icinden de "hindistan cevizli dondurma" cikiyor. Bu durumda ne yaparsiniz? Üzgünüm, ben hayali bir gitar alip air-solo atmam. Ellerimi havaya kaldirip "Tanrim! Tanrim! N'aptim ben?" derim.

Gecenlerde yolda durdurup Millward Brown temsilciliginde yine bir dizi ankete tâbi oldum. Onlar beni seviyor. Ayni adamlarin bu sene icinde ikinci kere rahatsiz edisleri. Sorun degil. Vakit öldürüyordum zaten. Bana, eline bebek corabi gecirip, memesini oksayarak "anne güzel, anne cici ama anne sütü bittii..!" diyen hikmetine henüz sir erdiremedigim reklamlari izlettirmeselerdi kesinlikle daha mutlu olurdum. Tabi, o kadar coffee-mate reklamindan sonra, elime kahve verip, merdivenlerde bana "mate" olmalari da gerekirdi degil mi?

Yakin zamanda elime bir taramali tufek alip turk telekomu basmaya gidecegim ayrica. Bu hususta "mate" aramiyorum kendime. Ben bizzat kendim gidip cozecegim meseleyi. Bu hafta yaptigim 11nci aramada bana hala "sizi bilmemne servisimize baglayacagiz" ve daha da hosu "ariza kaydinizi aldik, en kisa sure icerisinde halledecegiz" diyen tum personeli, önce bacaklarina bacaklarina dogru kursunlar sikarken ben, omuz omuza sirtaki yapar pozisyonda görmek, akabinde "en kisa sure icerisinde halletmek" istiyorum. Bilmeyenler icin sorunumu söyle özetleyeyim;

"sor... (hattan düstünüz)
..unu... (hattan düstünüz)
..mu... (hattan düstünüz)
...mmumgh...!"

Simdi portakal soslu ördegimi yiyecegim. Agzimi sapirdatirken 444 0 375'i arayip "buyrun ben iseyaramazcan, nasil yardimci olabilirim" le görüsecegim. Siz bu arada tropik adada "hindistan cevizli sütlü dondurma" yiyin, üzgünüz anne sütü bitti.

0 Yorum:

Yorum Gönder