Pages

28 Mayıs 2005

270505

kendimi enayi gibi hissetmeye basladim. bakin bayim, bu cok sik gelmez basima.
otobüste yer veriyorsam size beyfendi, oturacaksiniz. siz oturduktan sonra, ben de itis tikis otobuste anca kapi önünde yer bulabilmissem dikilirim. inerken bana carptiginiz icin özür dilemeniz ve yer verdigim icin de tesekkür etmeniz gerekirken dönüp "kapinin önünü tikamislar" derseniz, agziniza o laflari tikamak isteyebilirim. cinnet gecirdigimden degil. cekip gittigimden degil. ben özgürüm de diyebilirim.

ve sen kücük bayan,
her sene protez finalinde ayni model üzerine parsiyel protez yapildigini bildigimden ve bende bu model fazla oldugundan sana bunu veriyorsam cöpe atip bana "ama digerlerine haksizlik" demen senin safligini degil salakligini gösterir. üzgünüm, yedekten de olsa bu kontenjandan kisileri almiyorum cidarima. uza.

siradaki...

kimsenin sevgilisinin ödevini yapmak icin gece 2den sabah 6ya kadar literatür ceviremem. ingilizcem cok iyi, kahretsin. simdi hepiniz toplasin ve kanon yaparak bana zuhal olcay verin, sen bana fazla iyisin deyin. tiz sesleri beyler cikarsin, pesleri bayanlar. susun sonra, fazla pas yapiyorsunuz. demir sülfat bosaltip kanamanizi durdurabilir miyim mesela? ter bezlerimi daraltan gazi üstünüze boca etsem, bir daha sizin icin ter dökmek istemedigimi anlatabilir miyim misralarimda? dokunabilir misiniz ter bezlerime ellerinizle?

*bana kin ver.
bana öfke ver.
bana tolerans ver.

2 Yorum:

Selj. dedi ki...

dur tahmin edeyim;
Paranoid: Very High
Schizoid: Low
Schizotypal: Moderate
Antisocial: Moderate
Borderline: Low
Histrionic: High
Narcissistic: Very High
Avoidant: Moderate
Dependent: High
Obsessive-Compulsive: High

...değil mi? :D

fatima dedi ki...

dur tahmin edeyim;
Paranoid: High
Schizoid: Low
Schizotypal: Moderate
Antisocial: Low
Borderline: Moderate
Histrionic: High
Narcissistic: High
Avoidant: Moderate
Dependent: Moderate
Obsessive-Compulsive: High
değil mi? ;)

Yorum Gönder