Pages

23 Mayıs 2005

220505

fizyolojikman endorfine susamis bitter bunyeli cikolata bedenin fermuarlarini indirip iteklesek hani samanlikta basip, alttan da alsak hos olmaz miydi?

carsambaya ortodontiden tel projemi teslim etmem gerekiyor. ama aylarca dusunmeme ragmen ne yapacagima karar veremedim. bir jester yapayim dedim, sonra zor geldi tabi. telden cin ali'ye top attiramayan yapi, isiga da ilik sut iciremedi. sonunda balkondan bakarken "bogaz koprusu" yapayim, bir de altunizade tabelasi koyarim asya tarafina dedim.

balkondan bakip ortakoyu seyredisimin son demlerindeyim. abuk subuk bir yerlere mustakil evlere gidiyorum. iniyorum dag basindan done done diye sarki soylerken samimiydim hep. bundan sonra daglari deldim, colleri astim'a terfi ediyorum.
okulum, evden 2 saat cekermis. fatima kargalar bisiylerini yemeden yola koyulacakmis. ama ne hos, artik sizlere degistirdigim 4ncü vasitadan da seslenebilirim. sabahlari agiz kokusu yaninda goz capagi incelemesi yaparak, ferdlerin kac saat uyuduklarini da kesfedebilirim (geceki mönünün yanisira).

pollyanna aslen misirdaki halamdan bana miras kalan tek seydi. ganimetleri paylasabiliriz isterseniz. bana kafa kol verin, sabah sabah cok asabi olabiliyorum.

aromali caylari hic sevmiyorum. laktoza intolerant bir vucudum var ve suttozu da reflü yapiyor.

0 Yorum:

Yorum Gönder