Pages

20 Mayıs 2005

190505

kiyametin kucuk alametlerini siralayin bana dostlar;

acaba otobuste brosur dagitilmasi bundan midir? tanimadiginiz bir insanla yangin merdiveninde 45 dakika cene calmaniz? biskuvi uzattiginiz bir temizlik görevlisinin "biskuvin de bayatmis peh!" demesi? bilmemkac senelik kuaförünüzün sacinizi ilk defa istediginizden "kisa" kesmesi ve sonra da "e modelde de boyleydi" diye cikismasi? cebinizdeki 5 milyonun teorikte sizi 1 hafta idare etmesi gerekmesi? ilginc bir sekilde etrafta "retail therapy!" diye volta hatta nara atmaniz? erkek kardesinizin, 6 senelik gitarinizi balkondan asagi atip tuz-buz etmesi ve ustune sadece "tuz-buz" diyebilmeniz? son 1 ayda ders kitabi disinda kitap/dergi vb'ne el atmamis olmaniz? aa final döneminde ev tasimak da buna dahil midir peki? horoskop haritalari hakkinizda soyle-boyle diyorsa, suratinizda alik bir ifadeyle dolaniyorsaniz, pc'niz kendi hegomonyasini ilan ettiyse, etraftaki brosurleri okuyup "cumhuriyet ne demekti ya" diyorsaniz, sonra cumhur ve iyet diye eke-köke ayiriyorsaniz ve icinizde öss ye girme aski doguyorsa, "aah simdi istanbulda olmak vardi anasini satayim" derken taksim meydaninda dikildiginizi farkediyorsaniz gunesin batidan dogmasini beklemenize gerek yoktur.

her sabah soldan kalkiyorum, "sirit" demeyin, "333" derken bile fotojenik degilim.

4 Yorum:

Selj. dedi ki...

ne demekmiş cumhuriyet?

clémentine dedi ki...

saat sınava 56 saat kalmışken, okunması gereken 202 sayfa kalmışken, şimdiye kadar ödenmiş 1.5 milyar ve ödenecek 500 melyon varken, ve 25 yılın en uzun en sıcak yazı kapıda sırıtarak bekliyorken, yapılacak zilyon iş zilyon gereksiz iş varken durup düşününce bunların hiç biri değil benim istediğim, başka türlü birşey istiyorum demek kıyamet alameti. kıyametse başka bir yaşama bambaşka bir şekilde başlamanın kapısı. ne derler ölüm son değildir, bilmediğin bir başlangıçtır. şu güzide günlüğü kirletmek istemesem küfür edesim var. ne işim var benim bu dünyada!

fatima dedi ki...

cumhuriyet hurriyet demek
cumhuriyet ozgurce yasamak
uygarliga.. cagdasliga..
durmadan yilmadan kosmak demek...
=)

fatima dedi ki...

cok eglenceli bir sekilde tuz-buz oldu. gormen gerekiyordu. hep canim istemisti bir gitar parcalamak ama artik uretilmeyen mukemmelimsi bir raimundo parcalamak yoktu hayalimde. neyse.

iyiyim hosum guzelim. sagol sordugun icin. : )

Yorum Gönder