Pages

08 Mayıs 2005

070505

bir suredir internet ustunde beni goremeyip ozleyenleriniz, ne yapiyor bu kizcagiz diyenlerinize ithafen hazirlanmis bir adet yazidir su asagida goreceginiz.

mesgulüm.

heheh.

olay su ki, son 5 gun icerisinde 4 adet sinav, 2 adet hasta detertraji, sinavlar, ödev teslimi, ceviri ve benzerleriyle ugrastim. hatta öyle ki 5 gunde toplam 12 saat uyuyarak rekora dogru kosar adimlarla ilerlemekteydim.

öyle ki dün gece müdahil oldugum konserin ilk yarisinda ara ara esnememi gizlemek adina dudaklarimi kapali tutarken burun kanatlarimin genisledigini hissediyordum. allahtan alandaki tek esneyen ben degildim. skeet ulrich arkadasimiz da kolpa esnemeler ve bayik gozlerle eslik ediyordu duruma. ilk yarisi pek icacici olmayan, teknik aksakliklarla dolu konserin ikinci yarisinda gercekten eglendim.
konserin ortalik yerinde nokibey üzerinden elini uzatip elimi sikan, konser sirasinda slow sarkilarda elele tutusup eslik etmemizi saglayan ve konser sonunda ortam durulunca tanistigim isvecli sevimli hatun johanna'nin, pain of salvation vokali daniel gildenlow'un karisi cikmasi da pek eglenceli bir tesadüftü. kuzey insanlari belki de o kadar soguk degil!

evet iste hersey bu kadar. eve gelip biraz hamam böcegi avladik gece gece. havuz tadilatta da...

1 Yorum:

nocturnal dedi ki...

Tarihi yanlış mı atmışsın yoksa ben 1 aylık bir bahar uykusundan yeni uyandığım için haziran'a girdiğimizin farkında mı değilim:)

Yorum Gönder