Pages

23 Mart 2005

220305

herseyin lastik eldiven gibi kokmaya basladigi gunlerde önerimiz elbette bir bogaz pastili degil.

bazen kamuflaj yetersiz olabiliyor. gözünüzde gözlük, kafanizda bone, elinizde eldiven, agzinizda maske ve üstünüzde önlükle terminator'in modifiye bir versiyonunu canlandiriyor rolü kesseniz de elinize, bir sekilde, kirmizi baslikli kizin mideye indirilip, hikayenin sonunda cerrahi bir operasyonla hayata yeniden geri döndürülen büyükannesinin replikleri verilebiliniyor.

hastaniz gribal enfeksiyonu atlattiginin 2nci günü koltugunuzda biterse, "butun hastalar cicektir, cicekler su ister" muamelesi yapmayin. o cicekler birer sarkofaj. sonuc: su anda bademciklerim sis, ellerim ve ayaklarim donuyor, oda sicakligi 25 ve üstümde 2 kat hirkayla duruyorum. burnum da tikali. ve erkek kardesim basucumda oturmus, gitarima tükürüyor. gitarin stres araci oldugunu duymustum da bu, olaya tamamen yeni bir boyut kazandirdi.

hastaneye gidecek vaktim yok. bu sebeple; simdi disimi cektirsem ve cekim sonrasi genis spektrumlu bir antibiyotik yazmalarini saglayarak bir tasla iki kus vursam ne olur acaba?

bühü... bademciklerim bademciklerim...

3 Yorum:

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsun kidd! Sizin okulun benim geçen sefer çıktığım o taa aşağıdaki kapısında kocaman bir Türk bayrağı mı var artık? Benim evden pek net görünüyormuş da orası :))

fatima dedi ki...

sadece türk bayragi mi? ayni zamanda bir atatürk flamasi da eklendi. epey yanar dönerli.
bazen durup düsünmeden edemiyorum, anfinin kirik mermeri, olmayan jeneratör veya arada bir bozulagelen hidrostat icin bir cözüm üretmeye calismak daha mantikli olmaz miydi?
sonucta o bayrak ve atatürk portreleri yanardönerli degil de bezden olsa, insanalrin vatan-millet asklari daha mi azaliyor?

clémentine dedi ki...

azalır mazallah. sever benim milletim kapakları markaları içi boş şeyleri... sen yürümezsen ben yürümezsem nice olur o bayrağın hali? elime meşe odunu alıp izin bir listeyi dövesim var. sonra da adam olsinlar diye safahatı ezberletesim.

Yorum Gönder