Pages

30 Ocak 2005

310105

arkadaslar arasinda bir "arkadas testi" furyasi aldi basini gitti.
bunlar dönemsel seyler. bir ara blog furyasi oldugu gibi. patlama yasiyor. bakteriyel proliferasyon grafigi seklinde dalgalanmalar. ama guzel seyler tabi.

ben de arkadas testi linkimi aktive ettim, sorularimi güncelledim ve tabi ki "arkadaslar"a yolladim. sorulardan birini, "benim blog adresim nedir" yapacaktim ama kazik soru olur diye "göz numaram kactir"a döndürdüm. bunun bilinmemesine ise sastim. ama 2 yaklasik cevaplara da puan vermistim ki, kimse totalde 10-20 felan almasin.

sonra celdirici siklari sadece insanlar dusunsun diye koydum. belki analiz edip, akillarina benle alakali trivialar gelir hani. kandirmacali. puanlamalari da celdiricilik yonunden fazla olanlara fazla pay vererek yaptim. kisacasi manevi abime "mehmet" diyen 9, "yalcin" diyen 10 aldi. sevdigim icecege cappucino diyen 9, nescafe diyen 10 seklinde...

derken farkettim ki, en yuksek puanlardan birini yapan arkadasimla cok uzun zaman olmus görüsmeyeli. bu aralar kendimi sosyalligin doruklarinda bulmusken onunla da görüsmeli dedim kendime.

tarot diyor ki "yalnizliga ihtiyacin var".

born without a friend, bound to die alone.

0 Yorum:

Yorum Gönder