Pages

19 Aralık 2004

181204

ayin 16'sindaki oncesi-sirasi-sonrasinda dahi renkli (?!) olmayi becerebilmis konserden sonraki gunu kendime tatil ilan ederek okula gitmedim. 12de zar-zor, o da telefonun sesiyle, uyandim. alisverise gitmek uzre giyinirken, evi bir anda misafirler basti. ve yanlarinda 7-8 tane her yastan (kulliyyen erkek) otistik cocuk. bizim ufakligin dogumgununu kutlamaya gelmisler. cocuklarin aclik hisleri olmadigi icin, annem az kalorili, bol saglikli, doyurucu, genelde salata gorunumlu bir sofra hazirlamis, bir parca kasiklayarak evden ciktim.

alisveris kismini geciyorum. bebege, bordo renkli miniminnacik polar eldivenler alarak geri dondum. totalde yaptigim tum alisveris bu idi. sonra eve dondum. sonra pc'nin karsisinda sizip, oradan yatagima gectim. gece 3 gibi uyanip dislerimi fircaladim, tekrar yattim. yatagim hala sicakti.

cumartesi kalkisim daha da zordu. gitgide saniyorum narkoleptik davranislar gosteriyorum. gozlerimin altinda daimi mor makyajim ile ben aslinda cok mutluyuz da, su "zrrr zrrrrr" ederek ve her defasinda volumu artarak bagiran saat olmasa. sonra ogrencim geldi, ogrencim gitti, buralar hayal gibi. eve girenler-cikanlar vesaire. 3ncu fincan cayim, 1 kapucino ve 1 nescafem, sonra da 2 bardak kolam ustune ayilma cabalarim saat 22:00 sularinda ise yaradi. bunyedeki kafein kendini "speed speed!" diye disari atmak istese, ve kahvenin diuretik etkisi sonucu tuvalete gitme istegim artmis olsa da, kâh masamda sallanarak, kâh tuvalette okuyarak, ortodontinin ilk bolumunu bitirdim. artik prenatal yasami tamamlanmis bir bebegim var. yarin bu bebegin cene kemigi taslaklarini da olusturmayi hedefliyorum.

bir baska hedefim ise, ah evet 12den evvel kalkabilmek belki? bir de ders aralarindaki atistirma miktarimi azaltmam gerekebilir. gobegin icinde apoziyon olmakta (hayir disinda rezorpsiyon da yok ki kompanse edebilsin!) kafein konusuna hic girmiyorum. bol taurinli, bol kafeinli enerji icecekleri, lutfen hedefimden cekilin. odanin ortasinda parande atarak tedavi calismak istemiyorum, amuda kalkarak patoloji, zıplayarak farmakoloji vs. bunlarinda pozisyona gore, kendi konseptinde incelenmesi mumkun olabilir mi ki? "ayurveda, yoga, uzak dogu felsefeleri esliginde ogretiler... bugunku konumuz kendi ic sesimize donerek protez vuruklarini incelemek... sonrasinda anne karnindaki yasamimiza gecis yapacagiz, bakalim dudak-damak yarigi hangi haftada olusuyormus..."

evet uykum var.

ama daha kotusu, alt buyuk azilarimda kunt bir agri mevcut. hincimi dis ipimden cikarmamaliydim saniyorum. bunu bir koseye not etmeli. hincimi dis ipinden cikarmamaliyim. hincimi dis ipinden cikarmamaliyim. hincimi dis ipinden cikarmamaliyim. hincimi dis ipinden cikarmamaliyim. hincimi dis ipinden cikarmamaliyim. (...)

0 Yorum:

Yorum Gönder